Coaching is een bewustwordingsproces, zodat je de de mogelijkheden (weer) kunt benutten

Coaching
Praktijk Ont-Wikkel biedt coaching trajecten aan voor werkgevers die in hun medewerkers willen investeren. Een werknemer die niet goed in zijn vel zit, kan niet goed presteren. De oorzaak kan in het werk liggen, maar ook daarbuiten. Een coaching traject kan ook preventief zijn, je hoeft niet te wachten tot een medewerker volledig is vastgelopen.

Coaching maakt het verschil
Een coaching traject kan het verschil maken. Daar plukt zowel de medewerker als de werkgever de vruchten van! In 8-10 sessies komt een bewustwordingsproces op gang, waardoor een medewerker verder kan groeien en meer potentieel kan benutten. De veelgehoorde burn out kan zo zelfs voorkomen worden. In een functionerings- of beoordelingsgesprek kan een coaching traject ter sprake gebracht worden.

Coaching is een bewustwordingsproces
Coaching betreft meestal een korter durend voornamelijk toekomstgericht traject, waarbij de nadruk ligt op een bewustwordingsproces, zodat nieuwe mogelijkheden benut kunnen worden. De werksituatie wordt daarbij als uitgangspunt genomen. Aangezien ik een therapeutische opleiding heb gevolgd, kan ik daar waar nodig deze kennis en kunde inzetten om een coaching traject te verdiepen. Uiteraard ben je ook zonder tussenkomt van een werkgever welkom voor coaching.

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.