Van alles waar je over waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van je leven

Mijn naam is Jacoline Beek. Ik ben Praktijk Ont-wikkel gestart, nadat ik de opleiding tot Psychosociaal Therapeut op HBO niveau in 2018 heb afgerond. De opleiding heb ik ervaren als een cadeau aan mijzelf en een cadeau om van harte door te geven.

Wat heb ik vaak gedacht dat ik dit allemaal graag eerder had geweten! Bijvoorbeeld als jongvolwassene om richting aan mijn leven te geven en te kiezen wat bij mij past, in mijn werk als management- assistente in het bedrijfsleven om de balans te houden en niet

te ver over mijn grenzen te gaan of als moeder in de opvoeding van onze drie dochters. En niet in de laatste plaats voor de verdieping van de relaties met de mensen om mij heen. Het is zo behulpzaam om te weten wat je voelen, denken en handelen bepaalt. Het geeft je keuze en keuze geeft vrijheid om de regie over je leven terug te nemen. Psychosociale therapie en coaching geeft de mogelijkheid om je leven te ontwarren en gebeurtenissen uit het verleden te integreren in je leven. Je gaat leven in plaats van overleven. Het wordt er niet per definitie makkelijker van, maar wel een stuk leuker. Ik zie het als een voorrecht om anderen daarin te mogen begeleiden.

Ik beschik over een goed gevuld koffertje met gereedschap, dat ik in kan zetten in jouw proces. Ik loop graag een stuk met je mee in jouw ont-wikkeling.

Anderen over Jacoline:

Professioneel, theoretisch goed onderlegd, ze spreekt duidelijke taal, is vriendelijk, aanvaardend, erkennend, respectvol, pittig, heeft echte aandacht voor je, is empathisch, doelgericht, integer, gestructureerd, begripvol, betrouwbaar, liefdevol, biedt veiligheid.